Какви рамки и размери предлагаме в Портрети Виванши

Ние от портрети Виванши вярваме, че всеки портрет заслужава да бъде представен по възможно най-добрия начин. Затова внимателно сме подбрали само най-високо качество рамки и стъкла, които да допълнят вашата творба, която заслужава да бъде запазена и акцентирана по най-добрия начин.

Луксозни PREMIUM Рамки

Известни сме с това, че работим единтсвено и само с висококачествени PREMIUM рамки, за да може това, което получавате да е качествено и красиво. Затова рамките които предлагаме са луксозни и придават невероятен завършек на всеки портрет. Чудите се дали портрета, който желаете да поръчате ще изглежда луксозно? Отговорът е ОПРЕДЕЛЕНО ДА!

Разнообразие от размери

Напълно разбираме, че всяко пространство си има своите изисквания. За да можеш по-лесно да избереш идеалния размер за своето кътче, ти предлагаме разнообразни рамки в 5 размера. Независимо дали търсиш малка рамка, която да добавиш към галерията си на стената, или голяма такава, която да бъде централна точка в стаята, ние ще ти помогнем да откриеш това, което търсиш.

Рамките които използваме според нашите размери

Най-малък 25х35см

За най-малкият ни размер: 25х35 предлагаме два модела рамки: златиста и кафява със златисти детайли. Дебелината на профила е 1,5см, а височината е 2,5см от всяка страна. А по желание на клиента, с удоволствие ще изработим портрет с различен модел рамка. При нужда от съдействие, свържи се с нас!

Стандартен

За стандартния ни размер - 35x50 използваме златиста рамка с нежни детайли. Дебелината на профила е 1,5см, а височината е 2,5см от всяка страна. По желание на клиента, портрета може да бъде изработен с друг модел рамка. При нужда от съдействие, свържи се с нас!

Средно голям

За средно големия ни размер: 50х70 използваме изчистена златиста рамка, с по-малко видими детайли. Дебелината на профила е 2см, а височината е 5см от всяка страна. По желание на клиента, портрета може да бъде изработен с друг модел рамка. При нужда от съдействие, свържи се с нас!

Голям

За големия ни размер: 60х85 отново използваме изчистена златиста рамка, с нежни детайли. Дебелината на профила е 2см, а височината е 5см от всяка страна. По желание на клиента, портрета може да бъде изработен с друг модел рамка. При нужда от съдействие, свържи се с нас!

Най-голям

За най-големият ни размер: 70х100 отново ползваме правилото за изчистена златиста рамка. Дебелината на профила е 2см, а височината е 5см от всяка страна. По желание на клиента, портрета може да бъде изработен с друг вид рамка. При нужда от съдействие, свържи се с нас!

Гаранция

За да те уверим в качеството на нашите продукти, предлагаме 10 години гаранция на всички наши профили. Всяка рамка е внимателно тествана, за да гарантираме нейната издръжливост и устойчивост във времето, като така можеш да бъдеш спокоен, че твоята творба ще остане красива и непокътната за поколения напред.

  • Посети нашият уебсайт и открий подходящата рамка за своя дигитален портрет. Нека заедно да създадем нещо дълготрайно и красиво!