Често Задавани Въпроси

Колко време отнема изработването и доставянето на портрет?

Срок за изработка и доставка:

  • Стандартна доставка  До - 7 работни дни *в зависимост от натовареността. Този срок зависи и от сложността на поръчката, като включва корекции по портрета.
  • Б ърза доставка (25лв)

-Изработка и доставка до - 5 работни дни

  • Експресна доставка (40лв)

- Изработка и доставка до - 3 работни дни.

След като твоя портрет е изработен, ние Ви го изпращаме по имейл за потвърждение/корекция.

При одобрение на краен резултат - на същия ден рамкираме и на следващият изпращаме.

Мога ли да видя резултата преди да ми изпратите портрета?

Когато изработим твоя портрет, ние задължително ти го изпращаме по имейл за потвърждение. Ако желаеш корекция - коригираме, докато не се влюбиш в крайния резултат.

Дали снимката ми е достатъчно добра за ползване?

При съмнения, че качеството на твоята снимка е достатъчно добро, препоръчваме да посетиш"Ръководство за снимки"

Ако твоята снимка е с нарушено качество, някои черти на лицето може да бъдат загубени в процеса на рисуване.

Не мога да поръчам през уебсайта. Какво да правя?

Ако срещаш затруднения с използването на сайта или не ти е разрешен достъп, понеже живееш в чужбина, моля,свържи се с нас.

Мога ли да създам дизайн изцяло по своя идея?

Да! Моля, свържете с нас и ни опишете възможно най-подробно вашата идея за персонализиран дизайн. Ние ще ви изпратим информация относно времето за изпълнение и крайната цена, които се влияят от сложността на дизайна.

Какво е гаранция за удовлетвореност?

Нашите доволни клиенти са това, което ни прави най-добрият сайт за рисуване на портрети по снимка в България. Твоето удовлетворение е наш основен приоритет и ние ще направим всичко, за да сме сигурни, че ще харесаш своя портрет.

Гаранция за изгубен портрет

Ако портретът ти бъде изгубен от куриера, ние ще ти изпратим нов, без да заплащаш нищо.

Повреден портрет

Ако твоят портрет пристигне повреден, моля, свържи се с отдела за поддръжка на клиенти. Ние ще отпечатаме и изпратим ново платно за теб безплатно.

Какво е дигитално рисуване?

Дигиталното рисуване е съвременен и модерен начин за пресъздаване на идеи. С помощта на дигитален таблет за рисуване и професионална подготовка, нашите художници пресъздават множество интересни идеи. Един от големите плюсове на дигиталното рисуване е възможността за корекции в процеса на работа, както и принт върху всякакви носители. Новите технологии позволяват изключителна гъвкавост в това отношение и предпоставят множество възможности. Можеш да получиш и файл, с добра резолюция, който да ползваш за социални мрежи или да пазиш за спомен. Потопи се в света на изкуството и новите технолоигии с помощта на дигиталните портрети!

Какво е дигитален файл ?

Ние изработваме вашият портрет дигитално. Преди да бъде разпечатан на хартия, той е в дигитална форма, т.е. Дигителен файл.

Притежаването на дигитален файл ви позволява:

  • Разпечатване на файла многократно. При инцидент с портрета, вие ще можете да го разпечатате отново в най-близкия копирен център.

  • Избор на рамката, изцяло по ваше предпочитание.

  • Препаращане и споделяне в социални мрежи или блог.